Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: Neotec NT-2700N Isolation Transofmer  (Read 373 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

djsniperwolf

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Neotec NT-2700N Isolation Transofmer
« on: February 13, 2017, 07:57:12 pm »
Does this specific monitor require an isolation transformer? Thanks in advance!

ed12

  • Trade Count: (-1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3915
  • it is what it is..."Nobody Said It Was Easy"....
Re: Neotec NT-2700N Isolation Transofmer
« Reply #1 on: February 13, 2017, 10:25:00 pm »
maybe this will help u ?
are far as i can see no

ed
Shipping something from the U.S. to Canada for repair/exchange?  Please use USPS to avoid (additional?/excessive?) shipping charges.  PM me if you have any questions.

lilshawn

  • Trade Count: (+3)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 5768
  • I break stuff...then fix it...sometimes
Re: Neotec NT-2700N Isolation Transofmer
« Reply #2 on: February 14, 2017, 07:08:22 pm »
no,  the 2700 series uses a switch mode supply.  no isolation required. 

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31