Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: Logitech profiles not changing while using hyperspin  (Read 471 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ward-iz

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 28
  • I want to build my own arcade controls!
Logitech profiles not changing while using hyperspin
« on: January 30, 2017, 09:38:32 pm »
Hi there ,

I've converted a world rally upright cabinet into a mame racing cab . I have been able to get the model 2 and 3 to work fine and also mame racing games when I start them on there own .

I have been able to play mame perfectly through hyperspin but when I change systems and play the sega model 2 , none of my controls work .

I'm able to play it perfectly when I start it without hyperspin running , but when I'm in hyperspin the controls don't seem to change accordingly to what system I move to.

Is it something to do with the Logitech profiler ?

I'm using a Logitech gt force steering wheel with pedals .

Any help would be awesome , thanks

brad808

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 795
Re: Logitech profiles not changing while using hyperspin
« Reply #1 on: January 31, 2017, 01:00:51 pm »
Don't know where your problem is but I use Hyperspin on my driving cabinet with Logitech profiler so it is possible. Just check around in your profile settings for something off.

Ward-iz

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 28
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Logitech profiles not changing while using hyperspin
« Reply #2 on: January 31, 2017, 06:26:16 pm »
After hours of trial and error I figured out that it was one of the settings in the model 2 profiler on the Logitech wheel . It's working nicely now .

Thanks .

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31