Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: JVL Bootup SQL error  (Read 362 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ZapDOH

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 1
  • I want to build my own arcade controls!
JVL Bootup SQL error
« on: January 19, 2017, 11:37:36 pm »
I JUST bought a JVL eclipse off Craigslist.  While checking it out prior to purchase I noticed the fan sounded rough so the first thing I did when I got home was open it up and pull the fan to clean it.  I put the fan back in and now I get this strange sql error on boot up right after it says "loading games..."

"Error:  (0) is 0!  Error "SQL logic error or missing database" while executing SQL: "UPDATE StatUsage SET Value = Value + 1, Value1 = Value1 + 1 WHERE statII = 1005"

Has anyone seen anything like this?  I tried reseating every connector that I had to take off to get the fan unmounted and haven't had any luck.

Please let me know if you need more info and thanks in advance for looking!

brtlkat

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 26
Re: JVL Bootup SQL error
« Reply #1 on: January 20, 2017, 08:07:02 am »
Did you try and reseat the cf card? May have jarred lose changing the fan.

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31