Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: GroovyMAME 0.190 - Switchres v0.017e  (Read 60688 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

krick

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1821
  • Gotta have blue hair.
    • Tank + Paladin = Tankadin
Re: GroovyMAME 0.186 - Switchres v0.017d
« Reply #520 on: August 02, 2017, 05:46:28 pm »
When you create your mame ini, you should be in the C:\mame\ folder when you type your command
That way, the mame.ini will get created in the same folder instead of System32

I recommend installing the ContextConsole Shell Extension...
http://code.kliu.org/cmdopen/
This allows you to right-click on a folder and select "Open Command Prompt" to get a command window in that folder.  Very handy.

Regardless,

The multithreading switch has been removed from MAME.
The highscore patch doesn't exist anymore and is handled using the MAME plug-in system.
The nagscreen patch is no longer incorporated into GroovyMAME.  If you want that feature, you need to compile it in by yourself.


josete2k

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: GroovyMAME 0.186 - Switchres v0.017d
« Reply #521 on: August 20, 2017, 03:57:31 am »
The nagscreen patch is no longer incorporated into GroovyMAME.  If you want that feature, you need to compile it in by yourself.


Hi, I haven't tested yet but if I add the supression.diff, do I need to start games with the -skip_gameinfo command?

mame.exe "path_to_your_mame_roms\game_xyz123.zip" -skip_gameinfo

I have groovymame installed in an arcade cabinet.

raibol1

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 5
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.186 - Switchres v0.017d
« Reply #522 on: August 20, 2017, 06:45:56 am »
Hallo,

here is a Groovymame 0.188 build arcade only 64bit D3D9EX with supression patch:

http://www.jammaplus.co.uk/forum/forum_posts.asp?TID=84915&title=groovymame-0188

Greetz

Rainer

michino

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 3
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.186 - Switchres v0.017d
« Reply #523 on: August 21, 2017, 06:34:55 pm »
Hallo,

here is a Groovymame 0.188 build arcade only 64bit D3D9EX with supression patch:

http://www.jammaplus.co.uk/forum/forum_posts.asp?TID=84915&title=groovymame-0188

Greetz

Rainer

Thanks  :applaud:

tom5151

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 101
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.186 - Switchres v0.017d
« Reply #524 on: August 22, 2017, 01:16:26 am »
Hallo,

here is a Groovymame 0.188 build arcade only 64bit D3D9EX with supression patch:

http://www.jammaplus.co.uk/forum/forum_posts.asp?TID=84915&title=groovymame-0188

Greetz

Rainer
Thanks [emoji106]

Envoyé de mon ONEPLUS A5000 en utilisant Tapatalk


haynor666

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 995
  • retro maniac

funkycochise

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 53
  • 8 bits generation
Re: GroovyMAME 0.186 - Switchres v0.017d
« Reply #526 on: August 31, 2017, 09:40:38 pm »
mkchamp no nag diff now available for 0189

Calamity

  • Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5579
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #527 on: September 05, 2017, 05:26:42 pm »
GroovyMAME 0.189 is out:

What's new in SwitchRes v0.017e (August 2017)

- Some code changes in response to the ongoing overhaul in baseline options system.
Important note: posts reporting GM issues without a log will be IGNORED.
Steps to create a log:
 - From command line, run: groovymame.exe -v romname >romname.txt
 - Attach resulting romname.txt file to your post, instead or pasting it.

CRT Emudriver, VMMaker & Arcade OSD downloads, documentation and discussion:  Eiusdemmodi

keropi

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 134
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #528 on: September 06, 2017, 12:27:01 pm »
great news Calamity, thanks!  :cheers:

here is my personal favorite version: arcade-only , x64 , d3d9ex with MKChamp's nonag patch , you can grab it here: http://www.mediafire.com/file/yp3x4q9inf39n47/GroovyMame64_arcade-only_0189.017e_d3d9ex_suppression0189-k.rar

m.andrade1

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 82
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #529 on: September 06, 2017, 02:37:48 pm »
Hello Guys
Anyone can share a Win32 normal version with supression !

Thanks a lot
Marcos

josete2k

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #530 on: September 06, 2017, 03:46:43 pm »
Hello Guys
Anyone can share a Win32 normal version with supression !

Thanks a lot
Marcos

Not the one you're requesting but...

https://mega.nz/#!KEhgiYjI!1JOzpyoUfuk6TwrVhfIQP1o6QUZeGAD7bQ3K0APKssQ

GM 0.189 x86 arcade-only with MKChamp's nonag patch

keropi

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 134
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #531 on: September 06, 2017, 03:56:05 pm »
Hello Guys
Anyone can share a Win32 normal version with supression !

Thanks a lot
Marcos

here you go, UME included: http://www.mediafire.com/file/tn09o1u16kt2uh8/GroovyMame32_0189.017e_suppression0189-k.rar

alex2005

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 21
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #532 on: September 07, 2017, 12:55:28 pm »
great news Calamity, thanks!  :cheers:

here is my personal favorite version: arcade-only , x64 , d3d9ex with MKChamp's nonag patch , you can grab it here: http://www.mediafire.com/file/yp3x4q9inf39n47/GroovyMame64_arcade-only_0189.017e_d3d9ex_suppression0189-k.rar

Thanks a lot Calamity for the new version!

To keropi: Any chance to have the full one (mame+mess) with nonag, x64 and d3d9ex? :)

keropi

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 134
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #533 on: September 07, 2017, 01:50:07 pm »
[...]

To keropi: Any chance to have the full one (mame+mess) with nonag, x64 and d3d9ex? :)

sure, here it is: http://www.mediafire.com/file/bjolgf2eni2ez5a/GroovyMame64_0189.017e_d3d9ex_suppression0189-k.rar

might be a good idea to actually migrate from dedicated console emulators to GM+MESS , switchres+crtemudriver really spares screenmode headaches...  :cheers:

funkycochise

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 53
  • 8 bits generation
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #534 on: September 08, 2017, 05:20:44 am »
 Thanx Keropi (even if this time I was able to build that exe myself ;) )
regarding the fact of using mess instead of dedicated emulator,
I did it for some like amstrad cpc and pce : it really gives great results.
But for some like famicom, some game are a bit buggy (hoshi no kirby)

I need to do a big bench session :
gmame 0189 : orientation regression test
mednafen : need a relevent test.

alex2005

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 21
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #535 on: September 08, 2017, 12:44:49 pm »
[...]

To keropi: Any chance to have the full one (mame+mess) with nonag, x64 and d3d9ex? :)

sure, here it is: http://www.mediafire.com/file/bjolgf2eni2ez5a/GroovyMame64_0189.017e_d3d9ex_suppression0189-k.rar

might be a good idea to actually migrate from dedicated console emulators to GM+MESS , switchres+crtemudriver really spares screenmode headaches...  :cheers:

Thanks a lot! Yeah indeed I am using MESS for emulators like SNES, Megadrive, MCD, Amstrad, and some others. I would like to move on everything to MESS as long as it emulates the systems well. So far what I only miss is a working set of Yoshi's island under SNES. I hope the day will come soon :)

funkycochise

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 53
  • 8 bits generation
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #536 on: September 10, 2017, 04:08:23 am »
Hello folks,

I did some test this morning.
First I couln't produce the orientation bug mentioned for the 188 version. Good point until now.

As always I make a brand new folder with the new version using regular mame archive and then put groovymame inside.
I use my custom build supposed to be groovy+d3Dex+mkchamp nonag, similar to the build provided by keropi.
I then produce a mame.ini using the -cc command.
I do the modification inside mame.ini

skip_gameinfo             1
video                     d3d9ex   
resolution                2560x0

 
But when launching 1943 (as example) in CLI, I get :
Invalid video value d3d9ex; reverting to gdi
Invalid video value d3d9ex; reverting to gdi

I've then modified the mame.ini again :
video                     d3d

and then the game launched well.

I've provided the log file in attachment

My question is :
Is d3d9ex not recognized anymore ?
It seems that using d3d option switch to d3dex if I read well the log :
Direct3D: Using Direct3D 9Ex

So, is now 'd3d' option equals to 'd3d9ex' option when using d3d9ex build ?


Note : I've put a vertical.ini in ini folder with
orientation               vertical
1943 is therefore running in a rotated format instead of default 'vertical in horizontal' resizing.

Thank you for your interest.

FKY
« Last Edit: September 10, 2017, 04:13:07 am by funkycochise »

alex_bb23

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 57
  • I want to build my own arcade cabinet!
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #537 on: September 10, 2017, 08:34:38 am »
Could somebody tell me why the image height exceeds the screen on MK games at the bottom?

I attached a log...

Thank you!

R-Typer

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 101
  • C64 Rulez!!!!
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #538 on: September 10, 2017, 11:03:18 am »
Could somebody tell me why the image height exceeds the screen on MK games at the bottom?

I attached a log...

Thank you!

This issue happens to all Irem games as well as Mortal Combat games. This is normal behavior. All graphics cards and TVs are affected. So you cannot avoid it. Its because vertical resolution is 256 pixels. Since you have a Sony trinitron TV you can enter into TVs service menu and adjust "Vertical Slope" option so the game fits vertically perfectly.


alex_bb23

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 57
  • I want to build my own arcade cabinet!
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #539 on: September 10, 2017, 01:55:33 pm »

This issue happens to all Irem games as well as Mortal Combat games. This is normal behavior. All graphics cards and TVs are affected. So you cannot avoid it. Its because vertical resolution is 256 pixels. Since you have a Sony trinitron TV you can enter into TVs service menu and adjust "Vertical Slope" option so the game fits vertically perfectly.

If I modify the V-Slope the image it fits vertically perfectly, but, this affect the other resolutions - there is any option to do it just for the games which are using 256 pixels?

Thank you!

haynor666

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 995
  • retro maniac
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #540 on: September 11, 2017, 03:03:02 am »
I'm sorry but it's not possible.

alex_bb23

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 57
  • I want to build my own arcade cabinet!
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #541 on: September 11, 2017, 03:29:45 am »
I'm sorry but it's not possible.

So, the only solution is that, when you want to play games like Mortal Kombat you have to modify the V-Slope and vice versa.

P.S Starting with GroovyMAME 0.181 the CPS2 games refuse to runs... qsound.bin need redump. Could somebody knows where can be found (if exists) the new qsound.bin?

Thank you!

haynor666

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 995
  • retro maniac
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #542 on: September 11, 2017, 06:25:31 am »
Sadly here we can't post roms sources.

donluca

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 100
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #543 on: September 12, 2017, 07:29:35 am »
Just Google around and you'll find it.

@Calamity: I was wondering... what's left to be done with CRT_emudriver/switchres, apart from supporting new video cards?

It looks like the software is mature enough, I can't think of something "missing".

The only thing which comes into my mind is the interpolation applied when in interlaced mode.

2huwman

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 31
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #544 on: September 13, 2017, 04:21:05 am »
Does anyone have a Linux 64 bit build with supression patch they can share please? Thanks!

Ilitirit

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 8
  • no i'm not
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #545 on: September 14, 2017, 08:56:35 am »
Can someone explain or point in the direction of information about how to set display parameters for Console games?

When I load a system eg. SNES, I can see in the console that a resolution is applied.  However, the resolution does not appear change when I load up a cartridge.  Is this correct behavior?  If so, how can I make it load the correct display parameters per game?

josete2k

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #546 on: September 15, 2017, 04:25:10 am »
Can someone explain or point in the direction of information about how to set display parameters for Console games?

When I load a system eg. SNES, I can see in the console that a resolution is applied.  However, the resolution does not appear change when I load up a cartridge.  Is this correct behavior?  If so, how can I make it load the correct display parameters per game?


SNES resolution is 256x224 for all games.


Only a few scenes in some games are in high resolution:

https://forum.digitpress.com/forum/showthread.php?143515-Did-any-games-use-the-SNES-hi-res-mode

Recapnation

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 85
    • Eiusdemmodi
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #547 on: September 15, 2017, 04:31:26 pm »
There are some games which use a permanent 512 x 224 display mode, and very few which even use an interlaced mode (Ranma 1/2: Chounai Gekitou-Hen, despite being rendered at 256 x 224). I think MAME's system default is 512 x 224 for this cause?

Incessant

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: GroovyMAME 0.181 - Switchres v0.016 alpha 5
« Reply #548 on: September 16, 2017, 10:32:44 am »
Just discovered an issue with GroovyMame 0.180 and 0.181 (d3d9ex builds and normal from your site) that does not seem to appear for me in mainline mame 0.181 - my trackball responds either erratically or not at all in trackball games such as Centipede (centiped) and AmeriDarts (amerdart). Running the exe for GroovyMame 0.179 or official Mame 0.181 solves the issue for me, keeping the same mame.in

Thanks for reporting this. I'm almost sure it's due to the "always_poll" patch we added recently. It has always happened, as soon as we introduce a change to reduce latency, the damned trackballs get broken. I'll see what can be done.

Hi Calamity,

Unless I somehow missed it, I didn't see an end all fix for this. I used to have a working trackball on the old version but now I don't. I installed from the ISO on google drive. Mouse works in FE fine. I tried using an old fix in a thread I found and loading from that but it didn't seem to work either. Any help would be much appreciated. Thank you!

-incessant

mdd45

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 39
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #549 on: September 16, 2017, 03:52:24 pm »
I'm sorry but it's not possible.

So, the only solution is that, when you want to play games like Mortal Kombat you have to modify the V-Slope and vice versa.

P.S Starting with GroovyMAME 0.181 the CPS2 games refuse to runs... qsound.bin need redump. Could somebody knows where can be found (if exists) the new qsound.bin?

Thank you!

- I don't know if you have tried what i told you in another post, but you can check this mk.ini (copy to your mame\ini  folder) and try if mortal kombat 1 works better for you. This works on my Sony CRT for games like mortal kombat 1-2-3, nba jam, etc

- To fix the qsound error you have to update your qsound file and your romset. New mame releases require an extra file in each cps rom.
« Last Edit: September 16, 2017, 03:55:04 pm by mdd45 »

mdd45

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 39
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #550 on: September 16, 2017, 03:53:41 pm »
double post

alex_bb23

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 57
  • I want to build my own arcade cabinet!
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #551 on: September 16, 2017, 05:17:36 pm »

- I don't know if you have tried what i told you in another post, but you can check this mk.ini (copy to your mame\ini  folder) and try if mortal kombat 1 works better for you. This works on my Sony CRT for games like mortal kombat 1-2-3, nba jam, etc


I've tried as you suggested but, I get a big black border at the bottom of the screen with your mk.ini

Maybe somebody knows a better solution than modifying the V-Slope from the service menu.
I'm using GroovyMAME 0.189 with CRT Emudriver 2.0

Quote
- To fix the qsound error you have to update your qsound file and your romset. New mame releases require an extra file in each cps rom.

Is already fixed. Thanks to haynor666!
« Last Edit: September 16, 2017, 05:30:43 pm by alex_bb23 »

Ilitirit

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 8
  • no i'm not
Re: GroovyMAME 0.189 - Switchres v0.017e
« Reply #552 on: September 26, 2017, 06:24:42 am »
There are some games which use a permanent 512 x 224 display mode, and very few which even use an interlaced mode (Ranma 1/2: Chounai Gekitou-Hen, despite being rendered at 256 x 224). I think MAME's system default is 512 x 224 for this cause?

That could possibly explain the behaviour.  I suppose this could be fixed with an INI change?

Calamity

  • Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5579
Re: GroovyMAME 0.190 - Switchres v0.017e
« Reply #553 on: September 29, 2017, 02:14:37 pm »
GroovyMAME 0.190 - Switchres v0.017e is out.

Starting from this version, I'll upload GroovyMAME as a self-extracting 7zip file, along with the rest of files from the official MAMEdev package. The configuration file (mame.ini) with GroovyMAME's specific options is already included in the package, so there's no need to create it manually from command line. Hopefully this will make things easier for new users.
Important note: posts reporting GM issues without a log will be IGNORED.
Steps to create a log:
 - From command line, run: groovymame.exe -v romname >romname.txt
 - Attach resulting romname.txt file to your post, instead or pasting it.

CRT Emudriver, VMMaker & Arcade OSD downloads, documentation and discussion:  Eiusdemmodi

donluca

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 100
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.190 - Switchres v0.017e
« Reply #554 on: September 30, 2017, 07:55:43 am »
Good choice, I like it.

b4nd1t0

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 22
    • another arcade's blog
Re: GroovyMAME 0.190 - Switchres v0.017e
« Reply #555 on: September 30, 2017, 07:58:33 am »
Thanks calamity.

Inviato dal mio XT1032 utilizzando Tapatalk


lettuce

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1849
  • Make It So!
Re: GroovyMAME 0.190 - Switchres v0.017e
« Reply #556 on: September 30, 2017, 02:06:27 pm »
Just testing this out on my PC with my GSync monitor have set the display to 'LCD' and LCD monitor refresh to 45-144 but the audio pitch its constantly changing, is there an option that needs to be enabled for GSync monitors?

funkycochise

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 53
  • 8 bits generation
Re: GroovyMAME 0.190 - Switchres v0.017e
« Reply #557 on: September 30, 2017, 02:34:54 pm »
groovymame 0190 64 bits d3d9ex no nag
http://dl.free.fr/fZvbGuhpB

arcade only groovymame 0190 64 bits d3d9ex no nag
http://dl.free.fr/rY7JJJyB9

groovymame 0190 32 bits d3d9ex no nag
http://dl.free.fr/o7X7somd6

arcade only groovymame 0190 32 bits d3d9ex no  nag
http://dl.free.fr/tEnK5zv74

edit : I've added arcade and 32 bits versions.
« Last Edit: October 01, 2017, 05:58:53 am by funkycochise »

keropi

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 134
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.190 - Switchres v0.017e
« Reply #558 on: September 30, 2017, 03:57:13 pm »
nice! new version :D

is there something important updated in .0190 ? is it a reason to upgrade? I am still at 0.183

b4nd1t0

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 22
    • another arcade's blog
Re: GroovyMAME 0.190 - Switchres v0.017e
« Reply #559 on: October 01, 2017, 05:22:40 am »
Did that build this afternoon : groovymame 0190 64bits d3d9ex no nag
http://dl.free.fr/fZvbGuhpB

arcade only groovymame 0190 64bits d3d9ex no nag
http://dl.free.fr/rY7JJJyB9
Thanks man [emoji106]

Inviato dal mio XT1032 utilizzando Tapatalk


  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31