Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: GroovyMAME 0.190 - Switchres v0.017e  (Read 66147 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

RobertJ

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 83
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #40 on: August 27, 2016, 08:41:20 am »
That's good to know, thanks!

Makes sense for them to keep the two together.

MK

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 20
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #41 on: August 27, 2016, 11:56:01 am »
Instead of adding support for hiscore.dat, you can use automatic save-state feature of official mame.
Most games support save states already and of course, this helps keeping not only high scores but the full state of the emulated game.
The setting is "autosave" in the mame ini.
Hope this helps.

RobertJ

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 83
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #42 on: August 28, 2016, 03:54:09 am »
Instead of adding support for hiscore.dat, you can use automatic save-state feature of official mame.
Most games support save states already and of course, this helps keeping not only high scores but the full state of the emulated game.
The setting is "autosave" in the mame ini.
Hope this helps.

You can't really. I used to use this method, but save states are linked to mame versions, so every single time you upgrade MAME you lose all your hiscores! :(

tom5151

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 101
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #43 on: August 28, 2016, 08:48:03 am »
Thanks to all,

I managed to make hiscore working by just adding this parameter in a fresh generated mame.ini
plugin                    hiscore
and put this hiscore.dat (http://highscore.mameworld.info/download.htm) in plugins\hiscore directory.

For enabling cheats, I don't know what I have to do.
I can sea a cheat plugin's folder, so do I just need to add this cheat plugin in in my plugin list in mame.ini ?
Because there is as well a cheat parameter in mame.ini which is 0 by default.

lacanian

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 96
  • Go FightCade!
    • forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,143714.0.html
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #44 on: August 28, 2016, 09:22:57 am »
Thanks to all,

I managed to make hiscore working by just adding this parameter in a fresh generated mame.ini
plugin                    hiscore
and put this hiscore.dat (http://highscore.mameworld.info/download.htm) in plugins\hiscore directory.

For enabling cheats, I don't know what I have to do.
I can sea a cheat plugin's folder, so do I just need to add this cheat plugin in in my plugin list in mame.ini ?
Because there is as well a cheat parameter in mame.ini which is 0 by default.

A simple way to enable it is to just load MAME and down the bottom you can click on plugins and select yes to cheats there. I'm pretty sure cheats has to be set to 1 in MAME.ini as well. I'm not in front of my PC at the moment to give specific details.


Sent from my iPhone using Tapatalk

tom5151

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 101
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #45 on: August 28, 2016, 11:11:29 am »
A simple way to enable it is to just load MAME and down the bottom you can click on plugins and select yes to cheats there. I'm pretty sure cheats has to be set to 1 in MAME.ini as well. I'm not in front of my PC at the moment to give specific details.
If you talk about "Plugin Options" after pressing TAB in MAME, it's empty on mine :(

RobertJ

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 83
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #46 on: August 29, 2016, 04:05:26 am »
If you talk about "Plugin Options" after pressing TAB in MAME, it's empty on mine :(

Same for me, well it was until I got hiscore working. I suspect cheats work the same way, just add cheat instead (or as well as, space separated) of hiscore, and presumably put the cheats file in the cheat plugin dir.

Calamity

  • Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5615
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #47 on: September 01, 2016, 05:53:25 am »
Before I focus on GM 0.177, I'd like to remind (again) that bug reports without a proper log will be ignored.

Since I don't seem to be able to transmit how important a log is to make a bug report actually useful, I'll start moving log-less bug reports to a trash thread. You may complete your otherwise meaning-less reports with a proper log so I have a chance to fix those issues, in case they're actually real bugs, or to suggest the correct configuration.

Instructions on how to create a log in order to report problems are provided in the first post of this thread.
Important note: posts reporting GM issues without a log will be IGNORED.
Steps to create a log:
 - From command line, run: groovymame.exe -v romname >romname.txt
 - Attach resulting romname.txt file to your post, instead or pasting it.

CRT Emudriver, VMMaker & Arcade OSD downloads, documentation and discussion:  Eiusdemmodi

antoniomauro

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 10
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #48 on: September 01, 2016, 06:36:11 am »
Hi,
how i can enable the "Nonag" patch on this release of groovymame? I'cant find:

disable_nagscreen_patch   1
disable_loading_patch     1

The option: skip_gameinfo doesn't affect all the messages!

lacanian

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 96
  • Go FightCade!
    • forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,143714.0.html
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #49 on: September 01, 2016, 08:35:15 am »
@Calamity thanks for your great work.

Will GroovyMAME ever be rolled up into MAME?


Sent from my iPhone using Tapatalk

haynor666

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1049
  • retro maniac
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #50 on: September 01, 2016, 08:51:55 am »
I'll attach proper log when I return from work, sorry.

keropi

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 141
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #51 on: September 01, 2016, 03:00:36 pm »
I'll also create/attach a log for the resolution issue I described here: http://forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,151459.msg1583468.html#msg1583468

haynor666

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1049
  • retro maniac
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #52 on: September 01, 2016, 05:29:57 pm »
Strange, I've downloaded again gm 176 and I cannot reproduce issue.

ozfalcon

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 151
  • ZSystem
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #53 on: September 01, 2016, 08:17:14 pm »
To head off the noise of queries about the extra patches.

Here are the current standalone suppression patches for Mame 0.177
Integration into Groovymame 0.177 should be fairly straightforward (When Calamity releases it).

Please keep HiScore discussions to a separate thread (ie. Create a new thread for Lua HiScore discussions).

 


 

keropi

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 141
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #54 on: September 02, 2016, 04:46:51 am »
Problem:
GM 0.176 does not seem to stretch vertical games on a horizontal screen , this is a 2560x496i game (DoDonPachi Dai-Fukkatsu Ver 1.5 , it's not the only vertical game that is affected, it's a resolution problem as far as I can tell)



This is with a HD6450 vga + CRTEmuDriver + win7/x64 . I have attached the log for this game.

Thanks  :)


Calamity

  • Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5615
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #55 on: September 02, 2016, 02:30:42 pm »
Problem:
GM 0.176 does not seem to stretch vertical games on a horizontal screen , this is a 2560x496i game

Ok, I see what's happening now that you posted a log, thanks. That's a simple fix that should be ready for 177. You could bypass this issue with some config but I'd prefer you tested the new version when it's ready.

Important note: posts reporting GM issues without a log will be IGNORED.
Steps to create a log:
 - From command line, run: groovymame.exe -v romname >romname.txt
 - Attach resulting romname.txt file to your post, instead or pasting it.

CRT Emudriver, VMMaker & Arcade OSD downloads, documentation and discussion:  Eiusdemmodi

keropi

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 141
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.176 - Switchres v0.016 alpha 1
« Reply #56 on: September 02, 2016, 03:51:28 pm »
^ awesome, thanks Calamity - will report back when GM0.177 gets released  :)

Calamity

  • Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5615
Re: GroovyMAME 0.177 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #57 on: September 02, 2016, 06:05:16 pm »
GroovyMAME 0.177 is out.

What's new in SwitchRes v0.016 alpha 2 (September 2016)

- Attempt at fixing bug that caused -unevenstretchx to be always forced even if full fractional stretching was required when the -super_width condition was met.
Important note: posts reporting GM issues without a log will be IGNORED.
Steps to create a log:
 - From command line, run: groovymame.exe -v romname >romname.txt
 - Attach resulting romname.txt file to your post, instead or pasting it.

CRT Emudriver, VMMaker & Arcade OSD downloads, documentation and discussion:  Eiusdemmodi

lacanian

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 96
  • Go FightCade!
    • forum.arcadecontrols.com/index.php/topic,143714.0.html
Re: GroovyMAME 0.177 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #58 on: September 02, 2016, 06:07:06 pm »
Thanks @Calamity


Sent from my iPhone using Tapatalk

mdd45

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 39
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.177 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #59 on: September 02, 2016, 09:00:38 pm »
I have just tried gm 177. Everything seems okay. I have though a problem with mortal kombat games and hammerin' harry that i had with gm 176 too (my first installation). I get a black border at the bottom of my pal sony crt tv (my tv does 50 and 60 htz) Any idea how this can be fixed? i am attaching my log of mortal kombat 1. Thanks in advance.


Edit: i ve managed to fix the problem by adjusting the v-size settings on my tvs service menu. Only problem is that i have to re-adjust settings for other games.  I also have a Daewoo 21 crt that doenst need adjustment. Also on my 1084s monitor due to the potensiometers thay is equiped everything is great, even it is just a 14' screen.
« Last Edit: September 04, 2016, 09:38:50 am by mdd45 »

schmerzkaufen

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 79
  • I want a large cream coffee
Re: GroovyMAME 0.177 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #60 on: September 03, 2016, 04:09:45 am »
This is great!

I've had trouble scaling some vertical games in 0.176, now it's fixed in 0.177, thanks.

Also just a reminder people, that the scaling options (core render options) might only work with dedicated .ini files (per orientation, driver, or even single game).


ves

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 211
Re: GroovyMAME 0.177 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #61 on: September 04, 2016, 05:40:37 pm »
New version groovymame 177 for groovyarcade.
« Last Edit: September 10, 2016, 07:31:01 pm by ves »

nikolash

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 6
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.177 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #62 on: September 11, 2016, 04:37:44 am »
Thanks for gm 0.177! But nonag and loading patches don't work for me, i miss something?

Doozer

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 298
  • Z80 ERROR
Re: GroovyMAME 0.177 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #63 on: September 12, 2016, 02:37:06 am »
New version groovymame 177 for groovyarcade.

Hi Ves, have you spotted issues with Linux SDL/bgfx video driver with GM 0.177?

Recapnation

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 88
    • Eiusdemmodi
Re: GroovyMAME 0.177 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #64 on: September 12, 2016, 06:25:33 pm »
I have just tried gm 177. Everything seems okay. I have though a problem with mortal kombat games and hammerin' harry that i had with gm 176 too (my first installation). I get a black border at the bottom of my pal sony crt tv (my tv does 50 and 60 htz) Any idea how this can be fixed? i am attaching my log of mortal kombat 1. Thanks in advance.


Edit: i ve managed to fix the problem by adjusting the v-size settings on my tvs service menu. Only problem is that i have to re-adjust settings for other games.  I also have a Daewoo 21 crt that doenst need adjustment. Also on my 1084s monitor due to the potensiometers thay is equiped everything is great, even it is just a 14' screen.

Your Sony TV most likely requires PAL mode activation in order to display the full 256 lines of those games. I get that in mine by simply turning off the TV with the remote and then turning it on after ~4 s. That won't save you from making adjustments, though. The vertical amplitude is not tweakable by software. For quick and minor adjustments in the vertical positioning, try MAME's on-screen display (forgot the default key, but you can get to it with the TAB menu too.)

mdd45

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 39
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.177 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #65 on: September 13, 2016, 06:54:04 am »
For the games i had problem with like mortal kombat 1-2-3, Hammerin Harry etc  i created for each game a .ini and placed it in the mame\ini folder  (for example mame\ini\mk.ini) with those settings only:

monitor                   custom
crt_range0                15625-16200, 49.50-65.00, 2.000, 4.700, 6.000, 0.064, 0.192, 1.920, 0, 0, 192, 288, 448, 576


By changing the bold values (for my TV it's 1.920) i ve managed to centre the screen correctly.

You are right and i already have done this too, that if you play with the Mame menu sliders (press tab in game and find slider menu) you can completely center the games and those are automatically stored on cfg folder for each game.


-The ony thing now i cant figure out is how to get 320x240p on arcade_osd to work with my hd2400 so that i can display correctly emulators and games like am2r. I have played with the values of dotclock with no success (i have tried 6.5 and 8 values on vmm.ini). Any idea? When i choose lower resolutions from 376x240 i get rolling screen.  :-\

Recapnation

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 88
    • Eiusdemmodi
Re: GroovyMAME 0.177 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #66 on: September 13, 2016, 08:04:28 am »
This is getting off-topic, I believe, but you're aware that the issue with the pic you posted is that it's not showing the full vertical res., right?



mdd45

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 39
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.177 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #67 on: September 13, 2016, 09:46:50 am »
This is getting off-topic, I believe, but you're aware that the issue with the pic you posted is that it's not showing the full vertical res., right?



I know, i have learned the hard way  ;) . But by adjusting the  "VfrontPorch"  (the number 1.920) as i have stated above i was able to have the full vertical resolution (just like in your picture) . Also by adjusting the mame sliders i can fix the overscan.

ozfalcon

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 151
  • ZSystem
Standalone suppression patches for Mame 0.178
« Reply #68 on: September 28, 2016, 08:52:40 pm »
Here are the current standalone suppression patches for Mame 0.178
Integration into Groovymame 0.178 should be fairly straightforward (When Calamity releases it).

Please keep HiScore discussions to a separate thread (ie. Create a new thread for Lua HiScore discussions).

Doozer

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 298
  • Z80 ERROR
Re: GroovyMAME 0.177 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #69 on: September 29, 2016, 02:20:23 am »

@Calamity,

I confirm that alpha2 version does not have issue with multi resolution games. I did several test on  0.178 with alpha2 backport, the SDL side is behaving as expected.

Cheers

telengard

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 753
  • Yeah, it's a classic! 15+ on BYOAC and still goin
    • S T U R C A D E
Re: GroovyMAME 0.177 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #70 on: September 29, 2016, 10:08:25 am »
Trying to download the groovymame binaries, but I'm getting a 502 at the site listed in the first post

https://googledrive.com/host/0B5iMjDor3P__aEFpcVNkVW5jbEE/

Are they being hosted somewhere else?

thanks
S T U R C A D E     M.A.M.E. Cabinet
http://www.briansturk.com/mame.html

Doozer

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 298
  • Z80 ERROR
Re: GroovyMAME 0.177 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #71 on: September 29, 2016, 10:17:23 am »
Trying to download the groovymame binaries, but I'm getting a 502 at the site listed in the first post

https://googledrive.com/host/0B5iMjDor3P__aEFpcVNkVW5jbEE/

Are they being hosted somewhere else?

thanks

If you refresh several times, you will pass 502 ;-) <CTRL>-<R> is your ally

telengard

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 753
  • Yeah, it's a classic! 15+ on BYOAC and still goin
    • S T U R C A D E
Re: GroovyMAME 0.177 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #72 on: September 29, 2016, 10:36:26 am »
Trying to download the groovymame binaries, but I'm getting a 502 at the site listed in the first post

https://googledrive.com/host/0B5iMjDor3P__aEFpcVNkVW5jbEE/

Are they being hosted somewhere else?

thanks

If you refresh several times, you will pass 502 ;-) <CTRL>-<R> is your ally

Thanks Doozer, about 10 or so refreshes got it.  Is this a new mini game?   ;)
S T U R C A D E     M.A.M.E. Cabinet
http://www.briansturk.com/mame.html

Calamity

  • Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5615
Re: GroovyMAME 0.177 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #73 on: September 29, 2016, 11:39:06 am »

@Calamity,

I confirm that alpha2 version does not have issue with multi resolution games. I did several test on  0.178 with alpha2 backport, the SDL side is behaving as expected.

Cheers

That's great to hear, thanks for testing. I'm just releasing v0.178 now.
Important note: posts reporting GM issues without a log will be IGNORED.
Steps to create a log:
 - From command line, run: groovymame.exe -v romname >romname.txt
 - Attach resulting romname.txt file to your post, instead or pasting it.

CRT Emudriver, VMMaker & Arcade OSD downloads, documentation and discussion:  Eiusdemmodi

Calamity

  • Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5615
Re: GroovyMAME 0.178 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #74 on: September 29, 2016, 11:40:59 am »
GroovyMAME 0.178 is out (SwitchRes v0.016 alpha 2).
Important note: posts reporting GM issues without a log will be IGNORED.
Steps to create a log:
 - From command line, run: groovymame.exe -v romname >romname.txt
 - Attach resulting romname.txt file to your post, instead or pasting it.

CRT Emudriver, VMMaker & Arcade OSD downloads, documentation and discussion:  Eiusdemmodi

tom5151

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 101
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.178 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #75 on: September 29, 2016, 02:56:19 pm »
GroovyMAME 0.178 is out (SwitchRes v0.016 alpha 2).
Thanks Calamity  :applaud:

peterson65

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 45
Re: GroovyMAME 0.178 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #76 on: September 29, 2016, 09:02:34 pm »
finaly updated mine from 0.162 to 0.178 allways just put the groovymame in my mame folder and everything worked, now with 178 it doesn't bypass disclaimer anymore? something change since 162 that I have to do.
thanks
using 32bit on windows xp
« Last Edit: September 29, 2016, 09:08:45 pm by peterson65 »

keropi

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 141
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.178 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #77 on: September 30, 2016, 08:03:11 am »
^ did it finally happened? GM no longer comes with no-nag patch?

Doozer

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 298
  • Z80 ERROR
Re: Standalone suppression patches for Mame 0.178
« Reply #78 on: September 30, 2016, 09:23:21 am »
For no nag, look at ozfalcon previous post. He made an equivalent no-nag patch. @ozfalcon, thanks for doing this.

I have compiled a 2nd Linux 64bit version with the patch included. You can identify it looking at the '_suppression' mention in the filename.

Here are the current standalone suppression patches for Mame 0.178
Integration into Groovymame 0.178 should be fairly straightforward (When Calamity releases it).

m.andrade1

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 84
  • I want to build my own arcade controls!
Re: GroovyMAME 0.178 - Switchres v0.016 alpha 2
« Reply #79 on: September 30, 2016, 01:14:48 pm »
Hello Doozer
Can you compile a 32bit windows version with the suppression include for us, too !

Thanks a lot
Marcos

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31