Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: Crisis Zone PCSX2 with Aimtrak  (Read 31 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MrThunderwing

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 900
  • Last login:Today at 06:30:58 pm
  • As I pass, do I give you the ass or the crotch?
Crisis Zone PCSX2 with Aimtrak
« on: Today at 11:21:29 am »
So, I found this old BYOAC topic here about getting the Aimtrak working in PCSX2.

I followed it to try and get my gun working with Crisis Zone on PCSX2 using the Nuvee plugin. Cannot get it working at all for the life of me. Followed the topic to the letter (although it seems like some of the PCSX2 config options are a tad different in the latest version). Got my left, right and middle buttons set to Trigger, B and A in the plugin screen. I think I've got the right game selected in the plugin config menu (there was a 480i and 480p version - I've tried both). I get in game, I don't get any prompts to calibrate the gun - it's almost like it's acting like I haven't got anything plugged into the USB slot, even though I've set the USB port 1 to act as a GunCon2. If I use the keyboard to navigate the menus and properly start a game, the only button that does anything is the button on the right side of the gun which pauses the game. There's an in-game cursor on screen that doesn't move or do anything as if the game's configured for a pad. If I navigate to the gun calibration screen there's a gunshot noise if I pull the trigger, but that's it nothing happens. I can see my actual mouse cursor moving on screen when I do this BTW, so I know the Aimtrak's working. Any suggestions as to what might be going wrong please? I'll attach pictures of my USB and Pad configs.
« Last Edit: Today at 06:30:58 pm by MrThunderwing »