Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: Have a license key... Need an install disc!  (Read 1233 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

STL_Tom

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 13
  • I want to build my own arcade controls!
Have a license key... Need an install disc!
« on: March 27, 2014, 09:44:35 pm »
Howdy.

I have a Retro with iTouch10 running.  I need somebody to burn me a copy of their JVL iTouch10 install disc?  Just a copy of the disc... I don't need a license button.  Let me know how much you want.

Thanks!

mahkeymike

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 495
Re: Have a license key... Need an install disc!
« Reply #1 on: March 27, 2014, 10:08:24 pm »
You mean the software isnt available for download from the company?  :lame:

Its no wonder these companys are going under.  :woot

STL_Tom

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 13
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Have a license key... Need an install disc!
« Reply #2 on: March 27, 2014, 10:15:52 pm »
Nope.  Their download page is disabled.  Can you believe it?!

That is why I am looking for somebody with the disc to help me out.

ed12

  • Trade Count: (-1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3965
  • it is what it is..."Nobody Said It Was Easy"....
Re: Have a license key... Need an install disc!
« Reply #3 on: March 27, 2014, 10:32:33 pm »
do this and see if the page will work
if u have a copy of the download manager in back-up?
u will go to start/control panel/add remove programs
then u will remove there old copy of it.
next u will reinstall the copy u have :saved:

reason for this is they >merit<,in there wisdom swaped server id's
with out explaing it to anybody
u should then beable to re-dl/well u can

hope it helps

ed
Shipping something from the U.S. to Canada for repair/exchange?  Please use USPS to avoid (additional?/excessive?) shipping charges.  PM me if you have any questions.

mahkeymike

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 495
Re: Have a license key... Need an install disc!
« Reply #4 on: March 27, 2014, 11:51:19 pm »
ed12,

JVL...............not...Merit...bro...................

Now get to work on that Emerald image!



ed12

  • Trade Count: (-1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 3965
  • it is what it is..."Nobody Said It Was Easy"....
Re: Have a license key... Need an install disc!
« Reply #5 on: March 28, 2014, 08:31:41 am »
errps

ed
Shipping something from the U.S. to Canada for repair/exchange?  Please use USPS to avoid (additional?/excessive?) shipping charges.  PM me if you have any questions.

STL_Tom

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 13
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Have a license key... Need a JVL iTouch10 install disc!
« Reply #6 on: March 28, 2014, 09:03:20 am »
ed12,

JVL...............not...Merit...bro...................

Now get to work on that Emerald image!

yeah.. JVL  - should be in the subject line, I guess.

lilshawn

  • Moderator
  • Trade Count: (+3)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5920
  • I break stuff...then fix it...sometimes
Re: Have a license key... Need an install disc!
« Reply #7 on: March 28, 2014, 01:50:00 pm »
JVL hasn't really gone under, they just shifted their focus from gaming to gambling. They more or less abandoned the gaming part.

if you hold down the service button while it boots it will reinstall the operating system from a hidden partition... if the system still won't work after that, I have an iTouch 10 disk I suppose I could upload someplace.

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31