Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: Pac-Man Battle Royale Replica  (Read 77000 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Benoit33

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 15
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Pac-Man Battle Royale Replica
« Reply #280 on: February 26, 2017, 06:24:48 am »
hi,

good news for all pacman battle royale's fans

https://github.com/vikbez/pacbrcade

fullscreen inside, i prefer the sjaak version ( maybe one day... :notworthy:) but this mod is share on internet

it's the steam version with mod fullscreen.

i prepare my cabinet

Good game and enjoy

« Last Edit: February 26, 2017, 06:26:43 am by Benoit33 »

Dinner Supreme

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 5
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Pac-Man Battle Royale Replica
« Reply #281 on: April 07, 2017, 07:56:53 pm »
(Related to regular BananaRoyale6)

Hello.

To get right to the point. This game crashes on my friends pc right when you get to "Fight!" before any movement happens. It works on mines though. We both have location of the file in mind to not have spaces in the address. Heck we even tried it with it in the root. Yes I've read all the thread posts here, including the one with "Hyrule Rumble" and "Battle Royale replica".

We both have the bananaroyale.exe on the Avast Exclusion list. The only difference between me and my friend's pc is that his is Windows 7 and my mini laptop where I successfully play it on is Windows 8. I'm concerned since I want to transfer this game to my Main PC where I have all of my games and it's a Windows 7 PC.

We also tried running as Administrator......he already has the latest XNA and .NET stuff.

What could be the problem?



Another few things: Is there a way to make the game into "Deluxe" display within the settings? (nothing is flipped, all of the text are facing the same direction as if all players were looking at big flatscreen tv in a living room)

What are the other difficulties. The default is "Normal" in the settings. Are there more? Is it three and other two are "Easy" and "Hard" written exactly?

childsremix

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 44
Re: Pac-Man Battle Royale Replica
« Reply #282 on: April 10, 2017, 12:38:56 am »
hi,

good news for all pacman battle royale's fans

https://github.com/vikbez/pacbrcade

fullscreen inside, i prefer the sjaak version ( maybe one day... :notworthy:) but this mod is share on internet

it's the steam version with mod fullscreen.

i prepare my cabinet

Good game and enjoy
Where did you find the plans for the cabinet build? Interested in building my own.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk


william22

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 2
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Pac-Man Battle Royale Replica
« Reply #283 on: April 14, 2017, 05:56:37 am »
Dear Sjaak,
Can you please share your sourcecode without graphics? I like to make a modification.

jmaxime89

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 40
  • I want to build my own arcade !
Re: Pac-Man Battle Royale Replica
« Reply #284 on: April 16, 2017, 03:46:08 pm »
hi,

good news for all pacman battle royale's fans

https://github.com/vikbez/pacbrcade

fullscreen inside, i prefer the sjaak version ( maybe one day... :notworthy:) but this mod is share on internet

it's the steam version with mod fullscreen.

i prepare my cabinet

Good game and enjoy

Hey Benoit thanks for the heads up ! I don't know if you can help me. As soon as I run x360ce it creates xinput1_3.dll and then everything stops working. I can't even start the game. As soon as I delete xinput everything works fine.

Also (it is a different problem altogether) do you know if it's possible to map my buttons from my ipac ultimate to 4 players there ? It only registers for player 1

Thanks so much for the link, I lost all hope playing this one day on my 4 players cabinet

Benoit33

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 15
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Pac-Man Battle Royale Replica
« Reply #285 on: June 05, 2017, 04:27:16 pm »
hi

i use the xinput test for this game not x360ce

my cabient smaller than original namco (too big)





please Sjaak your version for compare

logo for side it's not 100% perfect but it's ok, i can share the file if you want



Benoit





Kangum

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 456
Re: Pac-Man Battle Royale Replica
« Reply #286 on: June 13, 2017, 12:27:26 am »
hi

i use the xinput test for this game not x360ce

my cabient smaller than original namco (too big)





please Sjaak your version for compare

logo for side it's not 100% perfect but it's ok, i can share the file if you want



Benoit

hey I like your mini version what size monitor did you choose if you don't mind me asking and is it a 4:3 monitor or widescreen.

Sjaak

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 682
Re: Pac-Man Battle Royale Replica
« Reply #287 on: June 13, 2017, 01:26:24 pm »

please Sjaak your version for compare


The cabinet looks great! Nice job. PM sent.

Benoit33

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 15
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Pac-Man Battle Royale Replica
« Reply #288 on: June 13, 2017, 04:41:44 pm »
last update with stickers

the monitor is a 22" widescreen

dimension

h : 82 cm
l : 60 cm
L : 84 cm

Best regards



« Last Edit: June 13, 2017, 04:44:19 pm by Benoit33 »

marvinmax

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 1
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Pac-Man Battle Royale Replica
« Reply #289 on: August 17, 2017, 07:56:42 am »
This looks great Benoit33! Tried to contact you, but I can't send private messages! Could you give me some mor info how you did this? And is it for sale? Thanks for the info!

Benoit33

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 15
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Pac-Man Battle Royale Replica
« Reply #290 on: August 18, 2017, 10:24:33 am »

loukoum

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 1
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Pac-Man Battle Royale Replica
« Reply #291 on: August 22, 2017, 09:10:15 pm »
I'm french and i read (and test) your fabulous work

i just want to thank you

It is awesome

please continue to develop this fabulous game !   :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

MaxRod

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 17
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Pac-Man Battle Royale Replica
« Reply #292 on: August 28, 2017, 10:47:10 am »
Friend of mine has an indie game project that's a bit like pac man. I'd like to make a cab much like this one. Are there any plans out there for it?

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31