Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: Question about the monitors used in project arcade  (Read 2635 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mumbles

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 88
  • I'm a llama!
Question about the monitors used in project arcade
« on: January 20, 2012, 02:41:22 pm »
Hi,

Re the monitors saint used in project arcade are they judy plug and play with your pc or do u need an arcadevga card?

saint

  • turned to the Dark Side
  • Supreme Chancellor
  • Trade Count: (+6)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5920
  • I only work in cyberspace...
    • Build Your Own Arcade Controls
Re: Question about the monitors used in project arcade
« Reply #1 on: January 20, 2012, 02:46:48 pm »
Ones I've used are plug and play, straight into a normal VGA connector.
--- John St.Clair
     Build Your Own Arcade Controls FAQ
     http://www.arcadecontrols.com/
     Project Arcade 2!
     http://www.projectarcade.com/
     saint@arcadecontrols.com

mumbles

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 88
  • I'm a llama!
Re: Question about the monitors used in project arcade
« Reply #2 on: January 20, 2012, 03:09:50 pm »
Cool thanks mate. Now I just need to find someone that stocks them in Australia!!!

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31