Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news


  

Author Topic: Upload error  (Read 9919 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DaOld Man

  • Trade Count: (+4)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 4408
  • I dont get no respect.
    • Skenny's Outpost
Upload error
« on: February 07, 2011, 06:06:34 pm »
Im trying to upload Mrotate3.zip to the misc. section, but it keeps giving me an error, invalid file type.
I havent uploaded anything in a while, so it may be me, but I have tried and failed several times.

saint

  • turned to the Dark Side
  • Supreme Chancellor
  • Trade Count: (+6)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5914
  • I only work in cyberspace...
    • Build Your Own Arcade Controls
Re: Upload error
« Reply #1 on: February 07, 2011, 07:35:54 pm »
Im trying to upload Mrotate3.zip to the misc. section, but it keeps giving me an error, invalid file type.
I havent uploaded anything in a while, so it may be me, but I have tried and failed several times.

OK, I'll take a look. How big is it? You can email it to me in the meantime to post if you want, or attach it here.
--- John St.Clair
     Build Your Own Arcade Controls FAQ
     http://www.arcadecontrols.com/
     Project Arcade 2!
     http://www.projectarcade.com/
     saint@arcadecontrols.com

DaOld Man

  • Trade Count: (+4)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 4408
  • I dont get no respect.
    • Skenny's Outpost
Re: Upload error
« Reply #2 on: February 07, 2011, 08:55:11 pm »
Deleted

Edit:
MRotate3 is now available in File Repository
« Last Edit: February 10, 2011, 08:56:32 pm by DaOld Man »

saint

  • turned to the Dark Side
  • Supreme Chancellor
  • Trade Count: (+6)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5914
  • I only work in cyberspace...
    • Build Your Own Arcade Controls
Re: Upload error
« Reply #3 on: February 07, 2011, 09:15:20 pm »
I was able to upload it with no trouble. Can you try again? Were you logged in?
--- John St.Clair
     Build Your Own Arcade Controls FAQ
     http://www.arcadecontrols.com/
     Project Arcade 2!
     http://www.projectarcade.com/
     saint@arcadecontrols.com

DaOld Man

  • Trade Count: (+4)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 4408
  • I dont get no respect.
    • Skenny's Outpost
Re: Upload error
« Reply #4 on: February 07, 2011, 09:16:29 pm »
Yes, I was logged in, and I just tried to upload pportreader.zip. Wouldnt take it either.

DaOld Man

  • Trade Count: (+4)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 4408
  • I dont get no respect.
    • Skenny's Outpost
Re: Upload error
« Reply #5 on: February 07, 2011, 09:23:16 pm »
Probably something Im doing wrong. Here is a screenshot.

saint

  • turned to the Dark Side
  • Supreme Chancellor
  • Trade Count: (+6)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5914
  • I only work in cyberspace...
    • Build Your Own Arcade Controls
Re: Upload error
« Reply #6 on: February 07, 2011, 09:44:29 pm »
Probably something Im doing wrong. Here is a screenshot.

I think try it without the URL entry? What is the full URL entry?
--- John St.Clair
     Build Your Own Arcade Controls FAQ
     http://www.arcadecontrols.com/
     Project Arcade 2!
     http://www.projectarcade.com/
     saint@arcadecontrols.com

DaOld Man

  • Trade Count: (+4)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 4408
  • I dont get no respect.
    • Skenny's Outpost
Re: Upload error
« Reply #7 on: February 07, 2011, 09:56:51 pm »

saint

  • turned to the Dark Side
  • Supreme Chancellor
  • Trade Count: (+6)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5914
  • I only work in cyberspace...
    • Build Your Own Arcade Controls
Re: Upload error
« Reply #8 on: February 08, 2011, 08:58:46 am »
Huh, weird. Let me dig some more. In the meantime, if you'll give me a description and keywords you want with it I'll upload it.
--- John St.Clair
     Build Your Own Arcade Controls FAQ
     http://www.arcadecontrols.com/
     Project Arcade 2!
     http://www.projectarcade.com/
     saint@arcadecontrols.com

DaOld Man

  • Trade Count: (+4)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 4408
  • I dont get no respect.
    • Skenny's Outpost
Re: Upload error
« Reply #9 on: February 08, 2011, 06:25:23 pm »
Ok, tried it again with Mozilla Firefox and it didnt work.
So I thought I would try it with Internet Explorer 6 (I dont use it very often, no need to update it), and it worked!

So it looks like a problem with Firefox. (You aint on Gates' payroll are you Saint? LOL)

Im going to try pportreader now.

Thanks for your help Saint.

DaOld Man

  • Trade Count: (+4)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 4408
  • I dont get no respect.
    • Skenny's Outpost
Re: Upload error
« Reply #10 on: February 08, 2011, 06:31:19 pm »
pportreader.zip uploaded with IE6 no problem.
I cant remember, but I may have had to use IE the last time I uploaded a program.

saint

  • turned to the Dark Side
  • Supreme Chancellor
  • Trade Count: (+6)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5914
  • I only work in cyberspace...
    • Build Your Own Arcade Controls
Re: Upload error
« Reply #11 on: February 08, 2011, 08:15:13 pm »
Now that's truly weird. I use Firefox. Dunno, will look at it with that info now...
--- John St.Clair
     Build Your Own Arcade Controls FAQ
     http://www.arcadecontrols.com/
     Project Arcade 2!
     http://www.projectarcade.com/
     saint@arcadecontrols.com

RexOdatis

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 11
  • I want to build my own arcade controls!
Re: Upload error
« Reply #12 on: September 12, 2012, 06:11:17 am »
I had this error myself. My problem was the fact that I was trying to upload files that were too big for my installation. My php.ini was set for an upload of 2M, but I wanted to upload 7M pictures. There is a bit of information on this in the gallery faq.

  
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31