Main Restorations Software Audio/Jukebox/MP3 Everything Else Buy/Sell/Trade
Project Announcements Monitor/Video GroovyMAME Merit/JVL Touchscreen Meet Up Retail Vendors
Driving & Racing Woodworking Software Support Forums Consoles Project Arcade Reviews
Automated Projects Artwork Frontend Support Forums Pinball Forum Discussion Old Boards
Raspberry Pi & Dev Board controls.dat Linux Miscellaneous Arcade Wiki Discussion Old Archives
Lightguns Arcade1Up --- Bug Reports --- Site News

Unread posts | New Replies | Recent posts | Rules | Chatroom | Wiki | File Repository | RSS | Submit news

  

Author Topic: changing emulator name in emulator menu?  (Read 2412 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

methodical

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 112
  • Last login:July 05, 2012, 07:31:51 pm
changing emulator name in emulator menu?
« on: July 18, 2010, 12:22:31 am »
When you bring up the emulator list (hitting 8 by default), is there a way to change the display name of an emulator in there?

I have DS set up under ZX Spectrum... wanted it to say Nintendo DS there instead :-)

DeLuSioNal29

  • Global Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 4759
  • Last login:December 25, 2021, 12:03:11 am
  • Build the impossible -"There is no Spoon"
    • DeLuSioNaL's YouTube Videos
Re: changing emulator name in emulator menu?
« Reply #1 on: July 18, 2010, 01:22:13 pm »
Unfortunately no.  The shortcut feature is hard coded to the drop down list in the preferences.  So it can't be edited.

D
Stop by my Youtube channel and leave a comment:

methodical

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 112
  • Last login:July 05, 2012, 07:31:51 pm
Re: changing emulator name in emulator menu?
« Reply #2 on: July 18, 2010, 06:43:02 pm »
Hopefully one day Mameseer will decide to do an update and include some new systems.

shateredsoul

  • Trade Count: (+4)
  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1412
  • Last login:January 25, 2013, 08:23:51 pm
Re: changing emulator name in emulator menu?
« Reply #3 on: July 18, 2010, 10:45:48 pm »
yeah.. but including your some of the newer systems isn't too bad. Unfortunately it does retain the original emulator name if you use the shortcut list.